22.08.2018 - Leziz Yemek Tarifleri

Badem Kabuğu Nasıl Ayrılır

  • Pratik Bilgiler
  • 30 Mayıs 2016
  • Badem Kabuğu Nasıl Ayrılır için yorumlar kapalı
  • 10.048 KEZ OKUNDU

Kabuksuz kullanmanız gerektiği zaman çok işinize yarayacak pratik bir yöntemi size aktaracağım. Sizde bu anlatımdan sonra badem kabuğu nasıl ayrılır öğrenmiş olacaksınız. Bazen tatlılarda , ve değişik tariflerde bademleri o ince kabuğu olmadan kullanmak gerekiyor kahve rengi nedeni ile tarife rengini değiştirebiliyor.

Bademleri bir sos tenceresine alarak üzerine geçecek kadar su ekleyin ve ocağa alın. Kaynayınca ocaktan alarak süzün. Süzgeçte kalan bademlerin üzerine, kolayca soyabilmek için, soğuk su gezdirin. Kabaran kabukları elinizle kolayca çıkarabilirsiniz. Kabukları çıkan bademleri, kuruması için, kağıt havlu üzerine alın. Ertesi gün kullanabilirsiniz.

Sizde bizi takip ederek mutfakla alakalı pratik çözümler öğrenebilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Sunucu Seo ve Site Optimizasyonu Geliyoo E-Ticaret Sitesi E Ticaret Tarafından sağlanmaktadır.