19.01.2019 - Leziz Yemek Tarifleri

Kremalı Milföy Sarma Tarifi

Kremalı milföy sarma tarifini beğeneceğinizi düşünüyorum.iyi seyirler…

[baslik]MALZEMELER[/baslik]

  • 1 Paket Milföy
  • 1 Su bardağı kadar(9 yemek kaşığı)
  • 1 Su bardağı süt
  • 1 Yemek kaşığı un
  • 1 Yemek kaşığı nişasta
  • 1 Paket vanilya
  • 1 Kase file fıstık
  • 5 Kaşık sıvı yağ
  • 1 Adet muz
  • Krema torbası
  • Metal kaşık

[baslik]TARİF[/baslik]

Öncelikle kremayı yapacağız.Küçük bir tencere içine 1 su bardağı süt ,9 yemek kaşığı şeker,1 yemek kaşığı un,1 yemek kaşığı nişasta ve paket vanilyayı ekleyip karıştırıyoruz ve ocağa alıp karıştırmaya devam ediyoruz.Kremayı muhallebi kıvamına gelene kadar karıştırıyoruz.Krema hazır olunca soğuması içine ocaktan alıyoruz.

Milföy hamurlarını uzunlamasına 4 eşit parçaya kesiyoruz.Çatal veya kaşığın sap kısmını sıvı yağ ile yağlayıp milföyü sapın etrafına sarıyoruz.Sardıktan sonra yağlı kağıt serdiğimiz tepsiye diziyoruz.150 derecede ısıttığımız fırına veriyoruz.Piştikten sonra çatalları çıkarıyoruz.İçi boş sarma şekli oluşuyor.

Soğuyan kremanın içine 1 kaşık tereyağ ekleyip ocakta ılıtıyor ve mikser yardımı ile karıştırıyoruz sonra ise krema torbasına doldurarak milföyün delik kısmından ekleyip iki tarafına muz parçası ve file fıstık ile tıkama yapıyoruz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Sunucu Seo ve Site Optimizasyonu Geliyoo E-Ticaret Sitesi E Ticaret Tarafından sağlanmaktadır.