10.12.2018 - Leziz Yemek Tarifleri

Susurluk Ayranı Nasıl Yapılır?

Yemeklerin yanında veya daha sonra servis edebileceğiniz yapımı kolay leziz bol köpüklü Susurluk Ayranı tarifi.

Malzemeler

  • 2,5 su bardağı su
  • 4 yemek kaşığı yoğurt
  • 2 yemek kaşığı süt
  • Yarım çay kaşığı tuz

 

Susurluk Ayranı Hazırlanışı

Geniş bir kabın içinde yoğurdu 3 dakika kadar çırpın. 2 yemek kaşığı sütü koyun ve 1 dakika kadar karıştırın.

1 dakikanın sonunda karıştırmaya devam ederken yavaş yavaş su koymaya başlayın. Karışım köpürene kadar karıştırın. Son olarak tuzu koyun. Köpüklü ayranınız servise hazırdır.

Afiyet olsun.

Kremalı Fincan Kek tarifi için tıklayın

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Sunucu Seo ve Site Optimizasyonu Geliyoo E-Ticaret Sitesi E Ticaret Tarafından sağlanmaktadır.